Op zoek naar een heerlijke taart?

Bent u voor een verjaardagfeestje, communiefeest, huwelijk of ander evenement op zoek naar een gepast exploot om op een smakelijke manier te vieren met uw gasten? Of wil u gewoon uw geliefde verrassen met een heerlijke zoetigheid als romantisch attentie? Dan kan u bij Bakkerij Leonardus in Kuringen terecht voor verrukkelijke patisserie en desserts in het weekend, of op bestelling.

Onze patisserie wordt à la minute gemaakt in ons atelier, en daarbij gebruiken we enkel de meest verse ingrediënten. Voor de fruittaartjes is het fruit kakelvers, zodat u die onmiskenbare frisheid proeft bij het verorberen ervan... Ook onze huisgemaakte en exclusieve desserts zorgen voor een totale smaakbom in uw mond. Ideaal: om uw gasten te verrassen!

Bakkerij Leonardus zorgt ook vaak voor afwisseling in het assortiment, zodat iedereen in onze toonbank zijn gading vindt. Bij tijdig bestellen van de taartjes zijn grote bestellingen van tientallen exemplaren nooit een probleem.

Bestelt u graag uw patisserie bij ons, of zit u nog met een andere vraag? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina!


Back to Top