Gepersonaliseerde taarten voor elk evenement

Bij Bakkerij Leonardus te Kuringen maken we graag elke dag opnieuw het verschil tegenover de concurrentie, en dat doen we door u steeds te verwennen met de allerbeste producten en ingrediënten. Een mooi voorbeeld daarvan is ons grote assortiment aan heerlijke taarten.

In onze toonbank vindt u elk seizoen een wisselend aanbod aan verrukkelijke taarten terug, die allen met veel liefde bereid zijn in ons atelier. Naargelang het seizoen (fruitseizoen, kerstdagen,...) variëren we natuurlijk ook wat in het assortiment, zodat we met seizoensgebonden producten kunnen werken.

Hebt u graag een gepersonaliseerde taart voor de verjaardag van uw geliefde, of voor een ander evenement? Ook dat hoort bij Bakkerij Leonardus tot de mogelijkheden. Wij zetten de gekste ideeën om tot een prachtige taart, bijvoorbeeld met foto of met een uitgebreide tekstboodschap. Het enige wat u moet doen is ons laten weten hoe uw taart er moet uitzien. De rest laat u aan ons over.

Bestelt u graag een taart bij Bakkerij Leonardus in Kuringen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.


   

  

Back to Top