24 soorten overheerlijke pralines

Bakkerij Leonardus te Kuringen verleidt u met een heerlijk assortiment van 24 verschillende soorten pralines. In onze toonbank liggen ook suikervrije pralines (witte, bruine en pure chocolade). U ziet het: er is voor elk wat wils.

Wat betreft de verpakking hebt u de keuze uit standaarddoosjes, maar ook uit luxedoosjes in verschillende groottes, die u trouwens helemaal zelf à la minute kan samenstellen.

Het aanbod van onze pralines wisselt uiteraard ook naargelang de verschillende seizoenen. Zo voorzien we aangepast snoepgoed voor de periode rond Sinterklaas, en met Pasen is de winkel natuurlijk gevuld met paaseitjes in alle kleuren.

Wij hebben ook chocolade in verschillende leuke vormen en smaken, zoals exclusieve ‘Nijntjes’ die door onze warme bakkers ontwikkeld zijn. Ook zeker de moeite waard is onze huisgemaakte speculaas: proef ervan, en u bent ongetwijfeld meteen verkocht.

Zit u nog met vragen in verband met onze pralines en chocolade-artikelen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina, en dan helpen wij u graag verder!


Back to Top